Paljonko se maksaa?

— HINNASTO —

Sähköavusteinen fatbike

30€/3h        50€/päivä (8h)      70€/vrk

Polkupyörät 

Hybridi-/maastopyörä

15€/päivä (8h)

Sähköskootteri

Ei ikärajoitusta eikä tarvitse ajokorttia

10 €/1h

Pakettiauto

Ilman kilometrirajoitusta

50€/vrk

Frisbeegolf-setti

Sisältää 3 kiekkoa

5€/päivä

Sea Doo -vesijetti

Vuokraan sisältyy kelluntaliivit ja märkäpuku

Tuntihinnat sisältävät polttoaineen, 

päivähintaan lisätään polttoainekustannukset

85€/1h       150€/2h    220€/päivä (8h)Vesijetin perässä vedettävä lelu (rengas)

Kahden vesijetin vuokraajalle ilmaiseksi!

10€/päivä

Lumikengät

Sopii n. 35-45-kokoisiin kenkiin

10 €/pari/päivä

Majoitushinnat alk.

Ajankohdasta riippuen

49€/vrk

Pyörä- ja skootterivuokriin sisältyy kypärä ja lukko sekä käytön opastus.   

Vuokrausehdot

Vuokraaja maksaa hinnaston mukaisen vuokran vuokrattaessa kortilla, käteisellä tai Mobile Pay-sovelluksella, muusta maksutavasta voidaan sopia vuokrauksen yhteydessä. Vuokrasopimuksen allekirjoittanut on vastuussa vuokran maksamisesta.

Emme vuokraa mitään välineitä päihtyneelle henkilölle.

Vuokraaja on vaadittaessa velvollinen todistamaan henkilöllisyytensä. Päivävuokrauksen peruutus on tehtävä edellisenä päivänä.    

Kalusto luovutetaan tarkastetussa kunnossa ja tarkastetaan takaisin luovutettaessa. Vuokraaja on velvollinen huolehtimaan vuokraamastaan kalustosta yhtä hyvin kuin huolellinen henkilö omastaan.

Kalustoa ei saa luovuttaa toiselle henkilölle eikä viedä Kalajoen ulkopuolelle (pl. pakettiauto ja moottoripyörä) ilman erillistä sopimista. Kalustoa ei saa jättää yleiselle alueelle ilman vartiointia tai lukitsemista. Vuokraaja on velvollinen korvaamaan kalustolle vuokra-aikana sattuneet vahingot ja/tai vuokra-aikana kadonneen kaluston. Vuokraajan on välittömästi ilmoitettava vuokranantajalle kalustossa ilmenneestä virheestä, vahingosta tai varkaudesta ja palautettava myös vahingoittunut kalusto.

Vesijetin vuokraajalla on 1000 € omavastuu vesijetille aiheutuneesta vahingosta. 

Kalusto palautetaan sovitun vuokra-ajan päättyessä. Jos kalustoa ei ole palautettu vuokra-ajan päättyessä eikä vuokra-ajan jatkamisesta ole sovittu vuokranantajan kanssa eikä vuokraajaan saada yhteyttä, ilmoitetaan asiasta poliisille.

Jos vuokraaja palauttaa kaluston ennen sovitun vuokra-ajan päättymistä määräytyy vuokra ennakolta sovitun vuokra-ajan mukaisesti. Jos vuokraaja palauttaa kaluston sovitun vuokra-ajan päättymisen jälkeen, määräytyy vuokra todellisen vuokra-ajan mukaisesti.