Välineiden varaus ja vuokraus verkossa:

Voit maksaa verkossa tai paikan päällä hakiessasi välineet toimipisteestämme Tuomipakkaintie 5-9 LTB1. 

Palvelemme toki edelleen myös puhelimitse, viestein tai sähköpostitse!

Sähköskootterit varattavissa vain toimipisteestämme, jotta varmistamme mahdollisimman hyvin akkujen latauksen riittävyyden jokaiselle vuokraajalle!

Vesiskoottereita ei tänä kesänä ole vuokrattavissa Keskuskarin sataman remontin vuoksi!

Kaipaatko aktiivista toimintaa?

— LAAJENNAMME PALVELUA VAIHEITTAIN —

Viimeisin asiakaspalautteen ehdotus oli lasten sähköpyörän hankinta kalustoomme. Koko perhe pääsee nyt pyöräretkelle, pienimmät istuimeen tai vedettävään kärryyn ja vähän isommat omalla sähköavusteisella pyörällä. 


 Toinen idea tuli myös asiakkaalta: onko teillä metallinpaljastinta? On meillä nyt! Vuokrattavissa laadukas metallinpaljastin, jossa mukana kunnon kuulokkeet. Eikun aarteen etsintään rannalle tai metsän siimekseen. 

Laajennamme ja päivitämme palvelua sekä kalustoamme edelleen. 

Kysy lisää ja ideoi kanssamme!

TARJOAMME MAJOITUSTA HIEKKASÄRKILLÄ 

Uusin kohteemme aivan Hilmantorin kupeessa, kahden makuuhuoneen huoneisto Tuomenkartanossa. Huoneistossa tilava, hyvin varusteltu keittiö-ruokailutila ja olohuone sekä kaksi erillistä makuuhuonetta ja oma sauna. Vuoteet neljälle ja lisäpeti kahdelle vuodesohvasta.

Upeaa lomailua

Vuokrattavana kaksi huoneistoa vuoden 2014 loma-asuntomessualueella palveluiden ja rannan läheisyydessä. Näppärät noin 30 m2:n huoneistot, joissa hyvä varustetaso (2+2 henk).

Helppoa lomailua

Mukavaa lomailua

KOHTEEMME RUKALLA

Toimivaa majoitusta Rukalla: RukaTonttu43 -huoneistot sopivat esimerkiksi pienelle perheelle (4 henk.) Huoneistossa on tupakeittiö, erillinen makuuhuone sekä makuualkovi, jossa on sekä levitettävä vuodesohva että kerrossänky.

RukaTonttu43 

Olemme täällä sinua varten

— KÄYTETTÄVISSÄ 24/7 —